Winter Tag

Na de herfst tag nu ook een winter tag met vragen over de aankomende feestdagen, favoriete lip product, geur en nog meer. Ik vind het super leuk om deze vragen te beantwoorden en is herfst stiekem mijn favoriete seizoen de winter vind ik ook een super fijne periode. Dit komt door de feestdagen, want ben echt super gek op de Kerst. De kerstshows, de boom opzetten, het gezellig maken in huis terwijl het sneeuwt en de kerstmuziek lekker aanstaat. Lees hieronder wat mijn favoriete zijn….

favoriete winter lip product
Net als in de herfst is dat gewoon een labello. Kan echt niet zonder die dingen in de winter.
Meest gedragen winter kledingstuk
De Puma trui van m’n vriend. Die draag ik denk ik het allerliefste als het lekker koud is.
Favoriete winter geur
Op dit moment de kaarsjes met de geur Berry Spice van de Primark.
Favoriete winter drankje
Warme chocolademelk met slagroom en een heerlijke mega grote kop thee.
Speel je liever buiten in de sneeuw of geniet je binnen van een kop chocolademelk
Eerst heerlijk buiten spelen en daarna helemaal koud en met tinteling in je handen een warme kop chocolademelk drinken.
Meest favoriete kerstfilm
Ik ben sowieso gek op kerstfilms. Ik begin denk ik al in Oktober met kijken naar kerstfilms. The Holiday, Christmas With The Kranks, I’ll Be Home For Christmas, Love Actually, Home Alone en nog veel meer. Heerlijk op de bank met een grote kop thee, dekentje en de kaarsjes aan films kijken. Ik ben er echt gek op.
Favoriete kerstliedjes
Ik begin al met kerstliedjes in oktober. Ik kan overigens ook wel eens in de zomer een kerstliedje opzetten. Ik heb ook hier veel favoriete liedjes. Driving Home For Christmas van Chris Rea, Please Come Home For Christmas van The Eagles, It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas van Michael Buble, Christmas (baby please come home) van Michael Buble en eigenlijk vind ik alle kerstnummers van Michael Buble super goed. En ja Wham en Mariah Carey vind ik ook leuk hoor, maar die zijn zeker niet mijn favoriet.
favoriete feestdagen snack
Met kerst is dat denk ik toch het ontbijt haha! Lekker duivenkater, tulband en weinachstol. Ook kerstkransjes, bowl en een ragoutbakje vind ik super lekker. Eigenlijk heb ik niet echt een favoriete snack tijdens de kerst. Met Oud en Nieuw hebben we altijd oliebollen en lekker pangsit en dat is elk jaar wel een favoriet.
favoriete winter decoratie in huis
Alle kerstspullen. Ik ben er echt gek op! De lichtjes, de kaarsjes, de winter accessoires maken je huisje zo knus. Ja ik word daar echt zo gelukkig van als alles weer lekker staat in huis.
Wat staat er op je kerst verlanglijstje
Een baby haha! Ik hoop dat de kleine man dan is geboren. Ik tik deze blog met bijna 34 weken en komt online op de dag na mijn uitgerekende datum. Ik ben benieuwd of dan ons kleine wondertje dan al is geboren.
Wat zijn je plannen voor de feestdagen dit jaar
lekker cocoonen in huis met z’n vieren als nieuw gezin. Dit jaar hoef ik echt niet perse met alle familieleden te zijn, maar het lijkt me heerlijk om met z’n 4e te zijn. Misschien moet ik nog bevallen tijdens de feestdagen, maar hoop toch wel dat we lekker met z’n 4e thuis op de bank aan het genieten zijn.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat mijn favorieten zijn, maar ben wel benieuwd wat jullie favoriete kerstnummer is. Laat het hieronder weten!!

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.