Wie, Hoe En Waarom Nikki Style?

Ik probeer wat meer tijd te besteden om mijn blog weer een beetje op te pakken. Ik had eerst een andere website met alleen maar een blog met leuke artikelen over Fashion, Food, Mama zijn en Persoonlijke artikelen. Door Nikki Style kwam dat een beetje stil te liggen en ik wil nu verder gaan op deze site met wat artikelen. Niet meer zo actief als op de andere website, maar af en toe een leuk artikel. In dit artikel wil ik me graag uitgebreider voorstellen, laten weten waarom ik ben begonnen met Nikki Style en hoe ik op het idee kwam om met Nikki Style te beginnen.

Wie?
Ik ben dus Nikki Kahle en ben 30 jaar, 23 september. Ik ben moeder van mijn zoontje Jessie-James, die wordt in februari 4 jaar, en heb al bijna 12 jaar een relatie met mijn vriend John. Wij wonen in Assendelft met veel plezier. Voordat ik begon met Nikki Style werkte ik in de kinderopvang en de buitenschoolse opvang in Amsterdam. Ik deed dat met onwijs veel plezier. Helaas stopte die vestiging door faillissement en was het lichamelijk niet meer haalbaar om in de kinderopvang te gaan werken.

Hoe En Waarom?
Tijdens de bevalling in 2014 ging het niet helemaal goed, gelukkig wel een gezonde zoon op de wereld gezet. Ik heb al eerder een artikel geschreven over wat er gebeurd is tijdens en vooral na de bevalling. In het kort gezegd was de ruggenprik een keer of 5 misschien wel 7, door de weeën en alle hectiek weet ik het precieze aantal niet meer, niet goed gezet. Ik kreeg kramp in mijn rug en mijn benen bewogen en het voelde niet goed. HIER lees je wat er allemaal daarna gebeurde.

Ik heb bijna 3 jaar in de ziektewet gezeten en had in die tijd dus veel ziekenhuis bezoeken. Op een gegeven moment krijg je bij UWV een keuring en merkte meteen tijdens de keuring dat het stroef verliep. Er werden rare opmerkingen gemaakt en ik was totaal niet blij met het gesprek. Dit bleek ook uit het resultaat. Ik werd goedgekeurd en zou gewoon kunnen werken. Ik vocht dit aan en ook dit keer werd er gezegd dat ik alle pijn verzin. De vrouw die mij uitleg gaf over de uitslag die vertelde dat als ik een piloot was geweest ik afgekeurd zou worden. Dit heeft met je inkomen en aantal uren dat je werkte te maken. Ik kreeg allerlei opties om op te solliciteren, maar wie wilde mij nou aannemen. Geen bedrijf wilt iemand die niet 100% kan functioneren en mijn verhaal schrikt natuurlijk meteen al af.

Altijd heb ik al een eigen onderneming gewild en dan in combinatie met kleding/fashion. Ik kom zelf uit een ondernemingsgezin en het leek mijzelf ook super gaaf. Door de situatie wilde ik het toch proberen. Dit was mijn kans om te doen wat ik altijd al wilde. Ik kan me wel 100% geven, maar dan op mijn eigen manier. In januari 2017 ging ik bij de KVK langs en was Nikki Style een feit. Ik ging bij groothandels langs en mailde een aantal. Ik kocht wat kleding in en op 3 februari 2017 stond Nikki Style online. Ik bouwde de webshop zelf, maar later besloot ik er om deze te bouwen. De andere daar was ik niet helemaal tevreden mee en dus begon ik weer opnieuw. Ik had totaal geen ervaring met het maken van een eigen website, maar met YouTube kom je al best ver.

Nu kan ik zelf rustpauzes inlassen tijdens mijn werkzaamheden. Als ik me echt niet goed voel, dan kan ik ervoor kiezen om bijvoorbeeld in bed of op de bank verder te werken of om gewoon te rusten als het nodig is. Braderieën en andere evenementen kan ik zelf inplannen en twee dagen een braderie achter elkaar is voor mij te zwaar, dus plan ik dat niet in. Het voelt heerlijk om zo vrij te zijn.

En Nu?
Nu voel ik me zo op mijn plek. Het voelt ook wel een beetje alsof ik samen met mijn ouders en vriend Nikki Style run. Inkopen doe ik altijd samen met mijn vriend en ook mijn zoontje gaat altijd gezellig mee. Mijn vader rijdt samen met mijn vriend naar alle evenementen en helpen mij om alles op te bouwen. Mijn moeder helpt vaak met outfits passen en is er altijd bij op een evenement. Zij helpt mij gezellig op zo’n dag en ook mijn nichtje Angel helpt graag mee. Met z’n drieën hebben we dan een gezellige dagje uit.
De energie die ik krijg van jullie is echt geweldig. De positieve reacties en complimentjes zijn echt zo gaaf. Elke keer weer een pakketje inpakken is een feestje. En een praatje maken tijdens een evenement is echt super leuk. Op dit moment ben ik pas 9 maanden bezig en het voelt gewoon goed. Ik heb onwijs veel leuke ideeën voor Nikki Style en hoop echt dat ik nog heel lang door kan gaan met dit geweldige bedrijf.

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.