Veel Gestelde Vragen

Bij Nikki Style proberen wij snel te leveren. Bestel je voor 13.00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Woon je in de buurt van Assendelft, als het mogelijk is dan word je bestelling dezelfde dag nog geleverd.

Bij Nikki Style kan je snel en makkelijk betalen met IDEAL, Creditcard, Paypal en met Klarna Achteraf Betalen. Voor  betalen met Klarna en Creditcard zitten extra kosten verbonden. Deze kosten zullen bij een retour niet teruggestort worden. 

Woon je in de buurt van Assendelft, dan verzend Nikki Style al vanaf € 12,00. Dezelfde dag word je bestelling geleverd, als dit natuurlijk mogelijk is.

Is je bestelling boven de € 25,00 dan verzend Nikki Style je bestelling gratis. Woon je in in de buurt van Assendelft, dan verzend Nikki Style al vanaf € 12,00 gratis.
Tijdens de Mega Sale en Black Friday verzend Nikki Style gratis vanaf € 75,00 en in Assendelft en omgeving vanaf € 25,00.

Wil je je bestelling of een deel van je bestelling retourneren, neem dan contact op met Nikki Style. Ik kijk per klant wat de beste retourmethode is. Vul overigens wel het retourformulier in. Je kan contact opnemen op info@nikkistyle.nl of stuur een berichtje op Whatsapp 06-28302847.

Als jouw retour in goed binnen is bij Nikki Style, dan word je retourbedrag meteen gestort op je rekening.

Bij het gekochte product staat altijd de wasvoorschriften. In de binnenkant van je item staat dit natuurlijk ook. Nikki Style adviseert om items met glitters, steentjes, pailletten, parels met de hand te wassen of in een waszakje te wassen.
Was ook altijd je item binnenstebuiten.

Geen paniek!! Neem even contact op met Nikki Style en ik ga op pad om voor jou de juiste maat of kleur te vinden.

Neem contact op met Nikki Style en ik ga kijken of de groothandel jouw favoriete item nog heeft.

Kortingscodes op Nikki Style zijn niet geldig i.c.m. andere codes of afgeprijsde items. Het is ook niet mogelijk om je Style Punten te combineren met een kortingscode.

Tijdens deze dagen zijn de gratis verzendkosten gewijzigd. Nikki Style verzend tijdens deze acties gratis vanaf € 75,00 en in Assendelft en omgeving vanaf € 25,00.

Vanaf 1 november 2020 kan je sparen voor Style Punten. Elke euro is 1 Style Punt waard. Bij 150 punten krijg je € 5,- korting op je bestelling.
De Style punten kunnen niet ingewisseld worden i.c.m. kortingscodes.