Tijdelijke Verandering Nikki Style i.v.m Zwangerschapsverlof

Eigenlijk wilde ik continue door blijven werken tot aan de bevalling, maar na een weekje herfstvakantie met m’n gezin ga ik het toch anders aanpakken. Over 6 weken ben ik uitgerekend en het aftellen gaat me veel te snel. Hieronder de tijdelijke veranderingen bij Nikki Style, zodat ik echt intens kan gaan genieten van de laatste loodjes.

Bestellingen
Deze worden tot 12 November tot 15.00 uur dezelfde dag nog verzonden. Vanaf dan zullen de bestellingen een dag later verzonden worden. Ook in het begin van 2019 worden de bestellingen een dag later verzonden.

Kortingscode
Met de kortingscode Baby2018 krijg je t/m 31 december 10% korting op je bestelling.

Nieuwe Items
Er komen sporadisch nieuwe items online op Nikki Style. Ik wil me op dit moment niet vasthouden aan elke maandag nieuwe items. Volg je Nikki Style op Facebook en/of Instagram, dan zie je wanneer er nieuwe items online zijn gekomen.

Aanbiedingen
De weekaanbiedingen gaan gewoon door en er zal na de bevalling een korte stop zijn. Overigens komen er wel super leuke acties/combi deals aan. Ook dit zie je voorbij komen op Facebook en/of Instagram.

Retour
Retourneren loopt gewoon zo door als je gewend bent tijdens deze periode.

Evenementen
De braderieën zullen pas weer rond april ingepland worden, dan start het braderie seizoen. Het is mogelijk dat Ladies Nights eerder ingepland worden, maar dat hangt af of er plek is bij de bioscoop. Voor 2018 zitten alle evenementen erop.

Hoe alles gewoon door kan lopen? Nikki Style wordt tijdelijk overgenomen door anderen en zij gaan hun best doen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag. En voor nu ben ik nog wel druk bezig achter de schermen met Nikki Style.

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.