Summer Tag

Vandaag begint officieel de zomer en ik kwam deze Summer Tag tegen op trendbubbles.nl en vond het wel toepasselijk. Het is niet echt mijn lievelingsseizoen, dat is toch echt de Lente. Het is mij soms in de zomer echt te warm en dan functioneer ik echt niet meer. Ik beantwoord vandaag 10 vragen over de zomer!

 1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
  Ik vind een ijsje op zijn tijd wel heerlijk, maar eet het eigenlijk niet zo heel vaak. Wat ik wel heerlijk vind is een Raket of een Solero. Ik heb Raketjes altijd in de vriezer liggen net als wat andere waterijsjes en snickers ijs.
  Als we een schepijsje nemen dan heb ik vaak iets met chocolade, dus witte chocolade of stracciatella. Wat ik ook altijd neem is een fruit smaak, zoals mango of citroen.
 2. Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
  Een zwart jurkje dat je aan kan trekken naar het strand, maar ook mee uit eten kan gaan. Als je naar het strand gaat kan je er slippers onder dragen, maar ga je uiteten dan draag je wat mooie sieraden en een mooie slipper, een hak of juist een leuke sneaker.
 3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
  Op dit moment een lekkere ijskoude Taksi haha. Dat komt denk ik door de zwangerschap!
 4. Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
  In de avond lekker buiten in de tuin zitten en genieten of een potje kaarten en lekker een strandwandeling maken in de avond. Overdag heb ik het liefste water om mij heen voor de afkoeling. Lekker een dagje strand of zwembad met het gezin vind ik echt heerlijk.
 5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
  Mascara en mijn wenkbrauwen gedaan en soms nog een BB Cream. Als we in de avond wat gaan doen, dan doe ik wel wat meer op.
 6. Wat is je favoriete zomerse liedje?
  Live It Up van Will Smith, Era Istrefi en Nicky Jam. Dat liedje vond eerst John helemaal geweldig en Jessie-James en ik totaal niet. Toen we in de auto zaten en het liedje voor de tweede keer hoorde vond ik het liedje al iets leuker. Vervolgens vonden John en Jessie-James het een geweldig liedje en gingen in de auto echt keihard dansen en meezingen. Nu ik het liedje hoor dan moet ik daar aan denken en zitten we met z’n 3e in de auto dan word er weer flink gedanst en gezongen.
 7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
  Salades, dat eet ik het liefst als het warm weer is. Bijna alle salades vind ik super lekker en eet ik dan ook graag. Lekker met een stukje stokbrood en wat kruidenboter of knoflookboter.
 8. Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?
  Ik heb op dit moment echt geen ultieme DIY. Wat ik wel super handig vind tijdens de warme dagen zijn boxer braids. Lekker je haar uit je gezicht en niet in je nek. Het is even oefenen, maar ik kan mijn lange haar nu in 10 min helemaal invlechten. En ik zag gisteren bij de etos L’Oréal Paris Stylista Braid Milk en dat wil ik deze zomer echt gaan testen. 
 9. Wat voor geur draag je `s zomers?
  Het liefste draag ik Versace bright crystal absolu. De parfum kocht ik op het vliegveld van Gran Canaria en doet me ook denken aan die heerlijke vakantie.
 10. Welke plannen heb je voor de zomer?
  Werken haha! Ik heb deze zomer nog een aantal braderieën staan. Waar ik op de braderie sta kan je hier vinden. We willen deze zomer wat dagjes weg en met vrienden wat leuks gaan doen. Maar echt concrete plannen zijn er nog niet.

Dit waren alweer de 10 vragen over de zomer! Ik ben gek op mooi weer en de zon, maar dan niet te warm. Als je op het strand kan liggen of aan het zwembad, dan vind ik het al minder erg. Moet je werken tijdens het warme zonnige weer, dan hoeft het van mij niet zo heel erg warm te zijn. Gaan jullie nog wat leuks doen tijdens de zomer??

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.