Stap Voor Stap Een Vlinder Leren Tekenen

Nee ik ben niet de beste tekenaar, maar vind het wel heel leuk om er mee te experimenteren. Ik had een aantal weken geleden al aangegeven in een blogpost dat ik een mooie vlinder zou willen kunnen tekenen. Ik ging er goed voor zitten en heb me best gedaan. Met hulp van YouTube en Pinterest ben ik best ver gekomen en ik wil de kennis die ik heb opgedaan al met jullie delen.
Nieuwsgierig hoe ik het stap voor stap heb gedaan? Kijk dan snel mee….

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Stap 6

Stap 7

 

En dit is dan het eindresultaat geworden van mijn vlinder. Ik ben zeker trots op wat ik voor de eerste keer heb gemaakt. Je kan natuurlijk ook de vlinder inkleuren met diverse kleuren, maar ik vond een keer in het zwart/wit tekenen wel heel leuk! Laat het me weten als jij de vlinder hebt nagemaakt en een eigen versie ervan gemaakt heb. Tag me op in je Instagram post, @nikkistyle.nl, dat vind ik wel leuk om te zien. Veel tekenplezier!!!

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.