Populairste Items Van 2018

Het jaar is nog niet voorbij, maar Nikki Style had dit jaar ook weer veel populaire items. Vorig jaar maakte ik ook zo’n blog, populairste items 2017, met de 4 seizoenen en ook dit keer verdeel ik het in seizoenen. Helemaal onderaan dit artikel vind je alle beschikbare items. Veel leesplezier!!

Lente
Strikjes zag je veel in de lente. Ook kwamen er heel snel de Ibiza rokken bij en werden eigenlijk de grote hit van de lente.

Zomer
De jumpsuits waren echt mega populair, maar ook de maxi jurken en de ella jurkjes waren en zijn nu nog steeds heel populair.

Herfst
Vesten worden in dit seizoen meteen populair tijdens het begin van de herfst. Dit jaar waren dat de Lotte vesten en de Elina Vesten en beide waren/zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Het begin van de herfst bleef natuurlijk onwijs mooi, dus ook in het begin van de herfst waren de Ella jurkjes onwijs populair.

Winter
Net als vorig jaar is de Dorry tuniek niet aan te slepen op Nikki Style. Dit jaar hadden we twee varianten; eentje met knopen en de andere met pareltjes. Ook de lange mouwen Ella jurkjes zijn dit seizoen populair.

Helaas zijn sommige items uitverkocht, maar sommige items zijn nog wel te bestellen op Nikki Style. Hieronder vind je alle items…

 

 


 

 

 


  

 

 


 

 

Welk item is jouw favoriet??

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.