Mijn Bullet Journal #4 Juni 2018

Het lijkt wel heel lang geleden dat ik een Bullet Journal artikel schreef. De maand mei zit er alweer bijna op en ik vond het alweer tijd om juni online te zetten. Dit is geen getekende maand, maar een maand met plaatjes. Ik heb wel geprobeerd om te handletteren en ben daar nog niet helemaal tevreden over, maar je moet het toch doen om het te leren. Ik vind verschillende lettertypen best lastig. Kijk je gezellig mee??

Ik begin elke maand met een soort welkom pagina en grote maandkalender.

Vervolgens maak ik een agenda van de maand juni. Elke week staat op een twee pagina’s met daarbij een quote.

Na een welkom pagina, maandkalender en de agenda komen er nu daily spread aan. Nou het zijn niet helemaal daily spreads. Ik begin gewoon met het schrijven op de eerste van de maand en probeer op elke pagina 2 dagen te vullen. Ik werk vooruit, dus maak wel al de opzet van de pagina’s maar vul ze dus nog niet in.

Dit was alweer de maand juni. Volgende maand komt er weer een getekende maand, maar heb nog geen leuk thema kunnen vinden. De zwarte pen die ik gebruik is een fineliner van Hema, de kleurpotloden zijn van Action en de plaatjes heb ik allemaal van Pinterest. Ik probeer zoveel van deze plaatjes ook op het account van Nikki Style te bewaren, dus heb je een plaatje gezien die je ook wil gebruiken kijk dan hier.

Liefs,

Nikki[themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.