Mijn Bullet Journal #3 Mei 2018

Alweer de 3e Bullet Journal en deze keer van de maand mei. In April begon ik de maand met plaatjes van pinterest en in Mei ben ik weer lekker gaan tekenen. Ik doe de ene maand tekenen en de andere maand met plaatjes. Deze maand is het thema voor de welkomspagina en de agenda pagina’s Blond Amsterdam. Ik had ik mijn schetsboek al een aantal keer het getekend en vond het zo leuk om te doen.

Ik begin elke maand met een soort welkom pagina en grote maandkalender.

Vervolgens maak ik een agenda van de maand mei. Elke week staat op een twee pagina’s met daarbij een tekening.

 

Na een welkom pagina, maandkalender en de agenda komen er nu daily spread aan. Nou het zijn niet helemaal daily spreads. Ik begin gewoon met het schrijven op de eerste van de maand en probeer op elke pagina 2 dagen te vullen. Ik werk vooruit, dus maak wel al de opzet van de pagina’s maar vul ze dus nog niet in. Hieronder zal ik de opzet laten zien en twee pagina’s van de maand april, dan zie je hoe het is als het geschreven is. Ik heb overigens de tekst geblurred.

 

Dit was alweer de maand mei. Ik hoop jullie een beetje inspiratie te geven. Alle plaatjes heb ik uitgeprint van pinterest. De washitape, achtergrondjes en stickers zijn van de Action. De fineliners zijn van de Hema en de kleurpotloden van de Action.

Liefs,

 

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.