Mijn Bullet Journal #2 April 2018

Heb je de eerste Bullet Journal van Februari en Maart al gezien? Dan zie je dat ik om de maand een tekening maak als welkom pagina. De ene maand doe ik alles met plaatjes op Pinterest en de andere maand probeer ik zoveel mogelijk te tekenen. Dit om er variatie in te houden en het ook leuk te houden. Ik vind beide namelijk onwijs leuk om te doen. De daily spreads waarin ik kort de dag beschrijf doe ik wel met plaatjes van Pinterest, washitape en wat gekleurd papier. Als ik die bladzijdes dan vol heb doodle ik wat om de tekst en plaatjes heen.
HIER vind je Mijn Bullet Journal #1 Februari/Maart

Ik begin elke maand met een soort welkom pagina en grote maandkalender.

Vervolgens maak ik een agenda van die maand. Elke week staat op een twee pagina’s. April die begint op een zondag en eindigt op een maandag, dus ik heb twee pagina’s met 8 dagen. Ik probeer altijd te tekenen bij mijn agenda, maar nu had ik er niet altijd plaats voor. Het ziet er dan meteen heel zakelijk en strak uit. Misschien dat ik nog wat doodles maak eromheen als alles is ingevuld.

Na een welkom pagina, maandkalender en de agenda komen er nu daily spread aan. Nou het zijn niet helemaal daily spreads. Ik begin gewoon met het schrijven op de eerste van de maand en soms heb ik 4 dagen op één pagina en soms 3 en soms weer 6 dagen. Het hangt er vanaf hoeveel ik kwijt wil. Het is een soort dagboek waarbij ik een klein stukje over de dag schrijf. Ik werk vooruit, dus maak wel al de opzet van de pagina’s maar vul ze dus nog niet in. Hieronder zal ik de opzet laten zien en twee pagina’s van de maand maart, dan zie je hoe het is als het geschreven is. Ik heb overigens de tekst geblurred.

Dat onleesbare, geblurred,  ziet er heel raar uit zo, het lijkt wel alsof er een glas water overheen is gekomen. Gelukkig is dat niet het geval. Aan het einde van elke maand maak ik ook nog een bladzijden met een aantal dankbare momenten van de afgelopen maand. Die heb ik natuurlijk nog niet gemaakt voor April. Ik heb een aantal bladzijden overgeslagen om dat nog erin te verwerken. Hieronder zie je degene van de maand februari.

Dit was mijn bullet journal van de maand April. Ik hoop dat ik wat inspiratie heb gegeven en misschien vind je het wel leuk om nu ook zoiets te beginnen. Werk jij met thema’s in je bullet journal of kijk je gewoon waar je zin in hebt? Ik heb niet echt een thema, maar in de maand mei probeer ik dat wel meer te doen. Ik wil nog meer creatieve blogs schrijven over tekenen/inkleuren/bullet journal en nog meer. Hou dus Nikki Style goed in de gaten….

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.