Lente Tag, 10 vragen over de lente

Al een tijdje wil ik een blog online zetten, maar echt inspiratie heb ik niet. Ik wilde even geen blog online zetten over het moederschap, maar iets anders. Ik kwam de Lente Tag tegen en de 10 vragen heb ik beantwoord. Ben jij ook zo gek op de Lente??

1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
De lentezon. Een heerlijk warm zonnetje, maar niet te warm. De mensen die al genieten van het aller eerste zonnestraaltje en meteen de jas uitdoen. Het hunkeren naar wat warmer weer na een lange donkere winter.
2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Oh wat een moeilijke vraag. Ik vind de ochtend geur op een lentedag heerlijk. Gewoon zo’n frisse lucht met een zonnetje en dan net gemaaid gras.
3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Op dit moment Sally Hansen Miracle Gel met de kleur Sugar Fix. Een super fijne blauw/paarse kleur.
4. Wat is je favoriete lente bloem?
Van die mooie roze bloesem bomen. Daar word ik echt vrolijk van!

5. Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Snakeprint en de panterprint. Deze zijn al een tijdje te zien, maar dit seizoen echt HOT! Op Nikki Style staan veel van deze super leuke items in die printjes. En er komen nog veel meer van deze printjes online!
Qua make-up is warm en exotische kleuren een trend. Ik draag niet zoveel make-up, alleen mascara, wenkbrauwpoeder, lippenbalsem en een bb cream.


 
 
 
 6. Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Een waxmelt met de geur Cotton Comfort. Een lekkere geur van fris gewassen was.
7. Houd jij een lente schoonmaak?
Niet zo bewust. Alles krijgt wel een sopje, maar dat gaat moet niet in één dag gedaan worden. Tijdens de vaatwasmachine uitruimen doe ik snel een keukenkastje of dat doe ik tijdens het koken. Nee trek er geen dag voor uit ofzo.
8. Wat is je favoriete lente accessoire?
Sieraden vind ik sowieso tijdens zonnige dagen leuker om te dragen. Er hoeft geen winterjas overheen, maar je ziet gewoon je outfit. Op dit moment is de fuchsia roze Annika tas echt mijn favoriet.


 
 
 
 

9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de Meivakantie?
Vandaag is de vakantie begonnen!!
Op 28 april staat Nikki Style op de Bloesemmarkt op Landgoed Olmhorst in Lisserbroek. En voor de rest hebben we niet echt plannen als gezin. Ik hoop gewoon lekker buiten genieten van het mooie weer. Een picknick, strand, dierentuin of een potje voetballen is dan al onwijs gezellig. Ik vind met slecht weer ‘de sfeer’ van vakantie er moeilijker in te krijgen.
10. Omschrijf je favoriete lente outfit?
Op dit moment is dat echt heel veel. Ik draag graag jurkjes en dan straks lekker met blote benen ipv een panty. En een spijkerbroek met een oversized top vind ik ook een heerlijke outfit.

Wat is jouw favoriete lente outfit?

Fijn Paasweekend!

Liefs,

Nikki

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.