Hoe gaat het nu met mij en Nikki Style? 26 weken zwanger

Het is alweer een tijdje geleden, bijna 3 maanden, dat ik een blog schreef. Vandaag schrijf ik een kort stukje over hoe het nu met mij gaat, hoe het met Nikki Style gaat, wat er gaat veranderen de aankomende tijd en natuurlijk hoe de zwangerschap verloopt.
De afgelopen tijd is voorbij gevlogen en een blog schrijven voor Nikki Style stond op een laag pitje. Jessie-James is alweer voor de tweede week naar school en merk dat langzaam aan weer de rust terugkeert. Aanstaande zaterdag, 15 september, heb ik de laatste braderie voor dit jaar. Ik merk dat het best pittig begint te worden met opbouwen en afbouwen en het gaat natuurlijk steeds kouder worden. Wel doe ik nog een aantal ladies nights en hoop dat tot november gewoon vol te kunnen houden. Zo probeer ik wel elke maandag nieuwe items op Nikki Style te zetten tot de bevalling. Als je Nikki Style op Facebook of Instagram volgt dan geef ik altijd aan als die online staan. Wanneer er na de bevalling nieuwe items online komen is nog even de vraag. Bij de eerste zwangerschap heb ik samen met Jessie-James een tijdje in het ziekenhuis gelegen, dus dat is echt even afwachten. Hier lees je over de tijd na de bevalling van Jessie-James.

 

Ik merk dat ik stiekem wel aan het aftellen ben, maar dat aftellen gaat me eigenlijk veel te snel. De tijd vliegt voorbij en wil zo graag genieten van deze zwangerschap, maar dat is lastig. Soms ga ik bewust even rustig zitten en genieten van de trapjes in mijn buik. Dat gevoel is echt zo mooi en bijzonder.

Ik wilde in de zomervakantie aan de slag in de nieuwe babykamer, maar dat is niet echt gelukt. Ik had wel flink wat opgeruimd en heel veel spullen weggegooid, maar de babykamer is nog niet af. Afgelopen weekend hebben John en ik ook besloten om het toch anders te doen, dan dat ik eerst in gedachte had. Zo krijgt Jessie-James een nieuwe kamer en zijn oude kamer gaat voor de baby worden. Jessie-James wilt een echte dinokamer en zijn oude kamer is nog geschikt als babykamer. Hier en daar moeten we wat aanpassingen doen voor de babykamer en natuurlijk het ledikantje weer in elkaar zetten. We gaan nu eerst de kamer van Jessie-James helemaal in orde maken en daarna de babykamer helemaal afmaken.

De aankomende tijd komen weer wat blogs online. Ik ga weer me best doen om regelmatig wat te posten.

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.