Herfst/Winter Fashion Trends

De herfst is begonnen, maar dat merk je niet aan het warme zonnetje. We hebben namelijk een lekker warme nazomer en de vooruitzichten zien er ook warm uit. Toch laat ik jullie 3 fashion trends zien die je echt heel veel ziet dit seizoen. Ik laat in deze blog 2 populaire kleuren zien en 1 populaire print zien. Laten we beginnen met de eerste…..

Okergeel

Vorig jaar zag je deze kleur al een beetje opkomen, maar dit seizoen zie je die echt overal. Niet alleen op fashion gebied, maar ook in de woontrends zie je veel okergeel. Het is echt een kleur die je moet staan. Okergeel kan je een beetje flets maken. Ben je iets bleker? Je kan dan er iets wits bij dragen, bijvoorbeeld een witte blouse onder de okergele trui of een witte top onder je okergele vest.

 
 
 

Bruin en dan vooral roestbruin

Je ziet ook bruin echt opkomen dit seizoen. Een heerlijke kleur om te combineren met bijvoorbeeld wit, lichtblauw of juist met geel. De geel bruin combinatie geeft echt dat jaren 70 gevoel en ook dat zie je dit seizoen heel veel terug.

 
 
  
 

Animal Prints

De dierenprints zijn op dit moment echt niet weg te denken. Van de zebra print tot de panter print zie je onwijs veel terug. De meest populaire voor dit seizoen is toch wel de slangenprint. Vind je de animal print top of broek te veel opvallen, dan kan je ook altijd accessoires in deze print gaan dragen.

 
 
 
 
 

Je ziet overigens wel nog veel meer trends dit seizoen. Zo is de ruit, tweed en logo trend ook helemaal hot. Maar trek vooral waar jij je prettig bij voelt.

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.