Herfst Tag

Ik kwam op een Engelse blog waar deze super leuke herfst tag stond en wilde deze met jullie delen. Het gaat over de herfst en dat is toch wel stiekem mijn seizoen. Je leest hoe de kerstkriebels al beginnen in de herfst, mijn favoriete drankje en nog meer. Lees je gezellig mee??

Favoriete ding over herfst?
De herfst is toch stiekem mijn meest favoriete seizoen. Na een warme zomer verkleuren de bladeren, is er een heerlijk herfst zonnetje, gaat het eerder donker worden, lekker de kaarsjes aan, je huis lekker in de herfst sfeer brengen. En eindelijk weer lekker knus met een dekentje en warme chocolade melk Netflix kijken. En tijdens de herfst krijg ik ook al zin in de kerst, dus lekker kerstshows bezoeken en verzinnen hoe het huis weer versierd gaat worden. Ja ik ben dol op deze tijd!

Favoriete herfst drankje?
Thee is echt mijn favoriete drankje. In de zomer drink ik nauwelijks thee en zodra het wat kouder word drink ik veel meer thee. Ook is natuurlijk warme chocolademelk met slagroom mijn favoriete drankje. Heerlijk na een lange boswandeling en dan een warme beker in je handen.

Favoriete geur / kaars in de herfst?
Ik ben niet zo’n geurkaars type. Ik vind veel kaarsen stinken of veel te scherp. Ik kocht eerst altijd Vanille met wat kokos bij de Primark, maar helaas is die op en niet meer te vinden bij de Primark. Met Nikki Style sta ik vaak op evenementen en daar leerde ik Debby kennen. Zij maakt van die waxmelts en die heeft heerlijke geuren die ik met liefde gebruik. In de zomer heb ik dan bijvoorbeeld citroen en in de herfst gebruik ik dan kaneel of

Beste lipstick?
Gewoon een lekkere labello is voldoende. Ik ben niet zo’n lipstick drager. Soms doe ik het op en vergeet ik het bij te werken de gedurende dag, dus dan maar een labello met een klein roze tintje of gewoon een doorzichtige.

Go-to moisturizer?
Ik gebruik meestal een lekkere creme van Nivea. Ik ben niet zo goed in serums, dagcrèmes en dat soort dingen. Wel heb ik altijd Nivea op mijn nachtkastje staan en beneden staat ook een potje.

Go-to kleur voor de ogen?
Mijn make-up bestaat de laatste tijd uit wenkbrauwen, mascara en een labello. Geen foundation, blush, highlighter of oogschaduw. Ik doe het wel op als we gezellig uit eten gaan of een verjaardag, maar op een doordeweekse dag doe ik niet teveel poespas op mijn gezicht. Als ik wel lekker uitpak met make-up dan gebruik ik meestal een bruine tint oogschaduw.

Favoriete muziek om naar te luisteren?
De zomerse muziek gaat wat minder worden tijdens de herfst en het gaat dan lekker wat romantische en knusse muziek worden. Zo kan ik al tijdens de herfst genieten van kerstmuziek. Zo draai ik nu ook veel Michael Buble, maar ook heerlijke golden oldies zoals The Eagles, Percy Sledge, Timi Yuro en Simply Red.

Favoriete outfit om te dragen in de herfst?
Voor thuis een heerlijke warme trui met een legging eronder. Tijdens mijn zwangerschap merk ik dat zodra ik thuis kom ik lekker makkelijke kleding aantrek wat nergens strak zit. Daar kan ik dan echt niet tegen als ik op de bank zit. Voor

Herfsttraktatie?
Na een heerlijke wandeling is dat echt een warme kop chocolademelk met slagroom. Ook vind ik het fijn om al wat (chocolade)pepernoten te eten. Ook is een heerlijke zelfgemaakte kop erwtensoep echt een traktatie. Tijdens mijn zwangerschap eet ik echt onwijs veel erwtensoep, maar dan moet mijn vriend het zelf hebben gemaakt. Hij kan het echt het allerbeste.

Favoriete plek om te zijn in de herfst?
Een heerlijke boswandeling maak je me echt wel blij mee. Ook vind ik het heerlijk om naar een kerstshow te gaan. Het begint rond het einde van de zomer al echt te kriebelen en ben dan echt blij als de kerstshows weer open gaan. De voorpret en de sfeer vind ik super leuk en geeft me een heel fijn gevoel.

Dit waren de 10 vragen over de herfst. Je merkt dat ik al stiekem heel erg bezig ben met de kerst. De voorpret vind ik super leuk en geniet daar echt van. Ook merk ik dat ik van de lekkere koude drankjes in de zomer naar warme drankjes ga in de herfst. Wat is jouw favoriete herfstdrankje?

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.