De Populairste Items Van 2017

Op 3 februari ging de webshop online en heb vele van jullie al blij kunnen maken met leuke items, maar wat was nou echt populair bij Nikki Style. Ik laat een aantal items zien die echt mega populair waren en nu ook nog zijn.

Lente
De populairste items van de lente waren toch wel de maan top, grijze comfy pak en de nina top. De maan top en de Nina top waren in meerdere kleuren verkrijgbaar. De uitlopende mouwen waren in de Lente echt veel te zien.
De maan top kan je met driekwart mouwen dragen, maar ook met lange mouwen. Dit zag je zowel in de lente veel, maar ook in de herfst. Zo kan je zelf bepalen of je lange mouwen wil dragen of drie kwart. Super handig natuurlijk.
Ook de comfy pakken heb je, eigenlijk het hele jaar door, veel voorbij zien komen. We hebben diverse designs, maten en kleuren gehad. De populairste was wel deze grijze variant. Zomer
In de zomer waren de be-live jurkjes niet aan te slepen en hadden we in vier kleuren.
Ook de basic tops waren echt razend populair en die hebben we in meerdere kleuren en ook de variant met diverse prints waren populair. Dit zijn echt makkelijke items om aan te doen en mocht het een iets koudere zomerdag zijn dan kan je er altijd een vest overheen aantrekken en je hebt no steeds een super leuke outfit. Herfst
We hadden nu een overgang van wat warmere items en nog wat luchtigere items. De Relax en Perfect Day tuniekjes hadden we ook in diverse kleuren.
Ook de Dorry tuniek zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en waren en zijn nog steeds onwijs populair. Niet alleen de Dorry tuniek, maar ook de Angela tuniek is erg populair. De Dorry tuniek heeft aan de zijkant een leuk design en knopen aan de achterkant en de Angela tuniek is een effen tuniek zonder knoopjes. 
Winter
Niet alleen in de winter, maar eigenlijk het hele jaar door waren de Zoë vesten super populair. Deze hebben we in diverse kleuren en op de rug heb je een ster en een tekst.
Tijdens de feestdagen hadden we de Glitter Noelle Jurk die echt heel erg gewild was in meerdere kleuren. Een heerlijke jurk met op de rug knoopjes.
De ruimvallende tuniekjes in diverse designs waren ook populair. We hadden dan ook veel verschillende kleuren en designs bij Nikki Style.
 

Wat vind jij de leukste item in de webshop en zou je graag in je bezit willen hebben??

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.