black friday 2019

Black Friday 2019

Yes Black Friday 2019 staat weer voor de deur!! Ook dit jaar doet Nikki Style weer mee aan Black Friday. Een heel weekend lang super leuke kortingen op echt ALLES!!

Wat is Black Friday?
Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen.

Hoe lang duurt Black Friday?
Black Friday is eigenlijk alleen op de vrijdag, maar ook dit jaar is het bij Nikki Style van vrijdag 29 november t/m maandag 2 december. op maandag 2 december is het namelijk Cyber Monday en dat is de Black Friday, maar dan voor online winkels.

Wat voor aanbiedingen kan ik verwachten?
Onwijs veel items zijn in de aanbieding in deze periode. Van tops tot portemonnees en van armbanden tot truien. Je scoort al kleding items vanaf € 5,00 en er zal een flinke korting zijn op de accessoires. En voor de niet afgeprijsde items zal een kortingscode komen, dus ALLES op Nikki Style zal flinke kortingen hebben!!

black friday 2019

Wat zijn de voorwaarden?
De prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief BTW. De gratis verzendkosten bij een bestelling boven de € 25,- zullen dit weekend vervallen. Gratis verzenden is het Black Friday Weekend vanaf € 75,00. Daarna zullen de gratis verzendkosten bij een bestelling boven de € 25,- wel weer gelden.

Kom je het weekend van Black Friday weer bij Nikki Style om de super leuke aanbiedingen te spotten??? Wees er wel snel bij, want op=op!!
En wil je echt op de hoogte gehouden worden van leuke acties en de Black Friday? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief word maximaal één keer per maand verzonden.

Liefs,

Nikki

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.