Baby #2 op komst

Yes, eindelijk kunnen we het dan bekend maken, WIJ VERWACHTEN ONS TWEEDE KINDJE!!!!
Het voelt alsof iedereen het al stiekem weet en je het al zo erg aan mij ziet. Ik ben op dit moment 12 weken en 5 dagen zwanger. Gisteren, 8 juni, heb ik nog een extra echo gehad om de baby nog een keer goed te meten. Afgelopen maandag, 4 juni, hadden we al een echo en toen lag de baby zo opgevouwen en tegen de baarmoederwand aan. De verloskundige kon toen niet heel goed meten, dus vrijdag nog eentje extra gehad. En dat vind ik natuurlijk alleen maar leuk.

Het eerste trimester zit er al op en het was even aanpoten. Ik was de hele dag kotsmisselijk en zo extreem moe en moest me elke keer echt bij elkaar rapen om iets te ondernemen. Nee ik mag echt niet klagen hoor, maar het was even een hele omschakeling. Gelukkig heb ik niet boven het toilet gehangen en was ik echt alleen misselijk. Ik heb echt dagen gevochten tegen de vermoeidheid. Ik bracht dan in de middag Jessie-James naar school en ging dan even tv kijken, maar was zo bang om in slaap te vallen en deed dan ook mijn wekker aan. Gelukkig ben ik nog nooit in slaap gevallen, maar had soms het idee dat ik in een diepe slaap kon vallen.

Natuurlijk ga ik het nog uitgebreid over het 1e trimester hebben in een blogpost en er komen meer blogpost over de zwangerschap en hoe het bijvoorbeeld zit met mijn rug. Er zal ook het één en ander veranderen bij Nikki Style. Nee geen drastische veranderingen ofzo, maar kleine aanpassingen. Dit zal in de loop van de tijd allemaal duidelijk worden.

Oh en de uitgerekende datum dat is 17 december 2018!!

Geen stiekem gedoe meer, maar gewoon in de winkel naar babykleren kunnen kijken en het bijvoorbeeld in de supermarkt over te hebben zonder om te hoeven kijken. Ik ben blij dat we het nu aan iedereen kunnen vertellen en het niet meer geheim hoeven te houden!

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.