6 Schoencadeautjes ideeën voor kinderen

Ik denk dat ik het nog leuker vind om schoencadeaus te kopen, dan cadeaus voor pakjesavond. Op zoek gaan naar kleine cadeautjes waar ons kleine mannetje onwijs blij van wordt. Ik kan al in september leuke cadeautjes zien voor de schoen, dus die neem ik dan al mee. Jessie-James mag niet elke dag zijn schoen zetten, maar meestal is het twee keer per week. Ik maak er altijd een feestje van en kan dan onze schoenen ook pakken en daar wat leuks/lekkers instoppen.

– Playmobil is hier echt zwaar favoriet, maar hoe leuk is het om dat op te bouwen. In zijn schoen kleine doosjes met playmobil en tijdens pakjesavond de grote variant. Zo hebben wij vorig jaar de hele zeeaquarium serie bij elkaar gespaard. Kleine doosjes met vissen, zeehonden, inktvissen en tijdens pakjesavond kreeg hij alle grote items. Dit kan je bijvoorbeeld met Playmobil, Lego, een pop met accessoires of met spulletjes voor een poppenhuis.
– Naast een hele serie te verzamelen is het ook leuk om ingrediënten voor slijm te geven in de schoen. Slijm is nog steeds zo’n hype en kinderen willen het graag zelf maken. Elke keer één ingrediënt voor het maken van slijm in je schoen krijgen is ook super leuk, vooral bij al wat oudere kinderen.
– Spelletjes worden hier gespeeld met het mes op tafel. Zo zag ik bij de Zeeman de mini variant van 4 op een rij. Deze heb ik meteen meegenomen. Ook zijn de mini spelletjes makkelijk mee op reis te nemen. Zo heb je bijvoorbeeld bij de Action een Bingo spel of bij de Intertoys een mini versie van de toren van Pisa.

– Jessie-James is eindelijk weer van het kleuren en tekenen. Dit vind mama heel leuk haha. Ik zit dan ook graag met hem aan tafel te tekenen. Hier wil ik dit jaar wat nieuwe spullen voor kopen voor Jessie-James. Hier kan je onwijs mee variëren, zoals een kleurboek of juist een schetsboek, kleurpotloden of juist stiften
– Voor meiden zijn Unicorns, flamingo’s, en lama’s helemaal hot. Je ziet ze overal voorbij komen. Ook op Nikki Style kan je leuke schoencadeautjes vinden met deze dieren. Bij de Feestdagen Combi vindt je leuke combinaties.
– Grappige gadgets, zoals een scheetkussen, een insectenpotje, goocheldoosje, een ei die je in het water moet doen om te groeien.

Er zijn zo onwijs veel leuke kleine cadeautjes voor kinderen. Je kan het zelf ze gek maken als je zelf wilt. Hier vindt je de link naar de Feestdagen Combi Deals Summer of Unicorn. Wacht jij op het laatste moment met inkopen doen of koop je af en toe alvast wat?

 

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.