5 Valentijnscadeau Voor Samen

Naast elkaar een cadeau te geven is het ook leuk om samen een cadeau te kopen. Gewoon waar je beide wat aan hebt. Ik zocht 5 leuke dingen op die je samen kan doen of elkaar cadeau te doen.

1 Samen op de foto tijdens een leuke shoot!
En dan natuurlijk niet zomaar een fotoshoot. Nee ik kwam op een leuke fotoshoot in Hollywoodstijl. Deze shoot die ik vond kost € 238,- voor 2 personen. Je kan natuurlijk voor een ander thema fotoshoot kiezen of op een andere locatie om de fotoshoot te houden.

2. Samen een ring smeden
Wil je elkaar een ring geven, dan is het super gaaf om die samen te maken. De workshop kost € 285,- voor twee personen.

3 Samen naar de Wellness
Persoonlijk ben ik absoluut niet weg van een wellness, maar veel stelletjes vinden het heerlijk om samen lekker een dagje te relaxen. Tijdens valentijn zie je veel arrangementen voorbij komen. Ik zag bij Saunathermen Zuidwolde een speciale valentijnsarrangement vanaf € 95,-.

4 Snuggy voor 2 personen
Samen op de bank met een kleedje, wie doet dat nou niet. Ik zag dit voorbij komen en vind het eigenlijk een super leuk cadeau. En de deken is al vanaf € 18,90 te koop.

5. Samen gewoon een weekendje weg
Je kan al heel goedkoop een weekendje weg boeken. Ik zag al vanaf € 47,90 een weekendje weg in een Mystery Hotel. Super leuk om samen te boeken en beide nog niet weten waar naartoe je dan gaat.

Dit waren de 5 leukste valentijnscadeaus die ik heb gezien en met jullie wilde delen. Heb jij nog een leuke tip? Laat het dan zeker even weten.

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.