10 Valentijnscadeaus Voor Hem

Een Valentijnscadeau vinden voor je partner vind ik altijd een lastige opgave. Meestal zegt hij ‘ik hoef niks’ of ‘nee dit jaar doen we er niet aan’. Ik ben op zoek gegaan naar 10 leuke cadeaus en hoop jouw wat inspiratie te geven.

1. Shark Experience voor € 88,00 per persoon
We beginnen meteen met een knaller. Is jouw partner gek op achtbanen, dan is dit misschien een leuk cadeau. Je gaat met de Shark Experience als een haai door het water. Hoe gaaf ziet dat eruit.

2. Fotoprinter van HP Sprocket Z3Z91A Wit voor € 129,-
De HP Sprocket Z3Z91A Wit is een handzame pocketprinter speciaal ontwikkeld voor je smartphone. Download de HP Sprocket app en je print direct al je selfies en foto’s van dierbare momenten uit op 50 bij 76 mm fotopapier. Je drukt zelfs foto’s af van social media zoals Facebook, Instagram en je Google albums. Maak je kiekjes in de app helemaal af door ze te bewerken met emoji’s, teksten en filters. Je verbindt de HP Sprocket via Bluetooth met je telefoon.

3. Eau de toilette, showergel en deodorant van dezelfde geurlijn, bijv Giorgio Armani Acqua di Gio Homme voor € 120,-
Een parfum is altijd goed, maar hoe leuk is het om er ook een showergel en deodorant erbij te doen. Ik heb nu voor Giorgio Armani gekozen, maar er zijn meerdere merken die dit hebben.

4. Cocktail Mixers voor € 9,99
Super leuke verpakking met 15 verschillende soorten mixdranken, deze bevatten overigens geen alcohol.

5. Buddha to Buddha 780BL Denise Cord Armband voor € 99,00
Ik ben zelf gek op het merk en ook de mannenlijn is prachtig. Er zijn natuurlijk veel meer sieraden voor mannen, maar deze armband vind ik voor een man super gaaf.

6. Bordspel Penoza voor € 34,94
Een bordspel is natuurlijk super leuk om te geven. Zelf hebben wij dit spel en ik moet zeggen dat na een aantal keer spelen ik het een super leuk spel ben gaan vinden.

7. Kleding is altijd goed. Dit is niet zomaar een shirt, maar een extra lang shirt. 2 zwarte shirts voor € 29,95
Verkrijgbaar van S t/m 3XL en van standaard lang tot extra lang. In verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar.

8. Een leuk persoonlijk telefoonhoesje vanaf € 10,-
Maak een leuk persoonlijk telefoonhoesje van je favoriete foto van elkaar, huisdier, favoriet moment of favoriete vakantiebestemming.

9. Rijden in een bijzondere auto vanaf € 1,-
Via vakantieveilingen hebben je super leuke veilingen om in een bijzondere auto te rijden.

10. Zelfgemaakt cadeau
Op pinterest zocht ik inspiratie en vond heel veel zelfgemaakte cadeaus. Super leuk en creatief. Hieronder een aantal voorbeelden.

Ik hoop dat ik wat inspiratie heb gegeven voor Valentijnsdag. Heb jij iets heel anders in gedachten om cadeau te geven, laat het dan in de reactie weten.

Liefs,

Nikki [themify_icon icon=”fa-star” link=”http://”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.